De Eetplaneet

Bar & Restaurant

Onze plek is dagelijks geopend vanaf 09:00 uur ‘s ochtends en leent zich uitstekend om te werken of ter ontspanning. Wij schenken koffie van Keen uit Utrecht en aan de bar serveren wij wisselend gebak en ander lekkers. Een borrel, groepsdiner of zakelijk evenement? Geen enkel probleem, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Lunch

Rond de klok van 12 serveren wij onze dagelijkse lunch. De basis is vegetarisch en wordt spaarzaam begeleid met een vis of vlees component en wisselende dagspecials. Bent u met meer dan 8, dan vragen wij u vriendelijk om even te reserveren. 

 

Brood

Van di t/m vrijdag bakken, serveren en verkopen wij ons eigen zuurdesem brood. Water, bloem, zout in combinatie met geduld en toewijding geeft ons een uniek, dagvers resultaat.

Wijn

Onze bekwaamheid en vaardigheden stoppen niet in de keuken. Met gedegen wijnkennis verzorgen wij proeverijen op maat of begeleiden een diner met passende kwaliteitswijnen. 

Altijd al een wijncurcus willen volgen? In samenwerking met de Wijnstudio geven wij internationaal erkende WSET cursussen van verschillende niveau’s. Bekijk hier het actuele cursus aanbod.